Keuring

   

Welkom     Rusthuis    Paardenpension     Fokstal     Contact     Facebook    Links

 

 

 

Nieuws

Ons bedrijf

Te koop

Tarieven

Houston

veulens 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laatst bijgewerkt op:
22-10-2016

 


Contact:

Stal Yn it Span
Robyntsjewei  15
9261 XV Eastermar
 06-42318843
0512-341960

e-mail:

info@
paardenpensioninfo.nl

 

 

Hick Up (metall x johnson) KWPN HK Den Bosch 2015 3e bezichtigingfoto Melissen: Hick Up 3e bezichtiging KWPN Hengstenkeuring Den Bosch eig. fam. v.d. Veen

Stal Yn it Span biedt op beperkte schaal de mogelijkheid uw paard keuringsklaar te laten maken.
Dit kunnen zowel merries alsook hengsten zijn.

Het keuringsklaarmaken wordt gedaan door onze dochter Aukje wiens jarenlange ervaring bij stallen zoals Matty Marissink Stables, stal Arcadia, Roos Stables en WB Stables garant staan voor een kwaliteitsvolle, passende training voor uw jonge paard.

De paarden worden meestal buiten getraind, maar bij slecht weer bestaat de mogelijkheid uit te wijken naar een nabijgelegen binnenbak.

Freule Metsje v. Jerke x ster v.Folkert x ster pref v. LeffertAukje's persoonlijke africhting van de jonge paarden is gebaseerd op vertrouwen en gehoorzaamheid.
Gedurende de training wordt er aan vele facetten aandacht besteed, de jonge paarden leren het longeerwerk, maar ook de wasplaats, peesbeschermers, toiletteren en alles wat er meer bij hoort. Keuringspaarden worden daarnaast getraind op het vrij bewegen en het bewegen aan de hand. Ook worden ze meegenomen op de trailer naar een binnenbak om ze te leren omgaan met een vreemde omgeving.
Voor de springgericht gefokte paarden wordt de training ondersteund door de zeer ervaren springruiter Folkert Kelderman uit Rinsumageest. Bellafleur v. Padinus

U kunt van deze training ook gebruik maken voor paarden die niet naar de keuring gaan, maar zadelmak gemaakt moeten worden of moeten worden voorbereid op de merrietest.
Voor het zadelmak maken wij gebruik van een aantal verschillende stallen, tijdens de voorbereidende training bekijken wij dan in overleg met u als eigenaar welke stal voor uw paard het meest passend is.

De kosten van het keuringsklaarmaken/training zijn op aanvraag en afhankelijk van de graad van africhting.
De kosten zijn inclusief stalling, exclusief hoefsmid, dierenarts en andere bijkomende kosten.

Voor informatie aangaande de training kunt u mailen naar Aukje

Zoniki Indoctro x Corland ster en voorlopig keur CK Friesland

 

 


Paardenpension Stal Yn it Span Eastermar                                         copyright Stal Yn it Span 2012